SAVO kuchyně dezinfekce, 500 ml
Popis
Účinně a šetrně odstraňuje mastnotu i usazené nečistoty ze všech omyvatelných ploch v kuchyni. Díky rozprašovači se snadno aplikuje, vzniklá pěna prodlužuje dobu působení prostředku i na svislých plochách. Dokonale vyčistí digestoře, pracovní desky, keramické obkladačky, smaltované kryty sporáků, skleněné výplně kuchyňských linek, nerezové nebo plastové dřezy a další. Čištěné povrchy zanechává lesklé a příjemně provoněné.
Vlastnosti SAVO kuchyně:
- Účinný sprej Savo Kuchyně
- Dezinfekce povrchů a spotřebičů
- Odstraňuje odolnou mastnotu, připáleniny i zbytky jídla
- Nezanechává šmouhy
- Příjemná vůně
- Osvědčená kvalita
Použití SAVO kuchyně:
Přípravek nastříkejte na povrch a poté setřete vlhkým hadříkem. V případě zaschlých nečistot nechte působit 1 minutu a poté střete. Pro zářivý lesk otřete povrch suchým hadříkem. Nepoužívejte na lakované a malované povrchy, linoleum a porézní povrchy jako je mramor. Pro zabránění poškození okamžitě opláchněte při použití na plast a hliník. Při použití na nové nebo atypické materiály nejprve vyzkoušejte na malé nenápadné ploše. Po použití si důkladně opláchněte ruce.
Složení SAVO kuchyně:
5 % nebo více, avšak méně než 15 % neiontové povrchově aktivní látky. Méně než 5 % mýdlo. Parfum. Limonene. Benzisothiazolinone..
Upozornění:
Používejte biocidní přípravky bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.

Signální slovo: Varování
EUH208 Obsahuje 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on. Může vyvolat alergickou reakci.
EUH208 | Obsahuje (viz nebezpečné látky). Může vyvolat alergickou reakci. |
---|---|
H319 | Způsobuje vážné podráždění očí. |
P102 | Uchovávejte mimo dosah dětí. |
P261 | Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/par/aerosolů. |
P305+P351+P338 | PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktníčočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte vevyplachování. |
P337+P313 | Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.